Campers

Op onze camping zijn campers van harte welkom!

Of u voor 1 overnachting komt of meerderen nachten, u zult versteld staan van de omgeving.

Vanaf de rijksweg A4 bent u met een paar minuten in een totaal andere wereld. U bereikt de camping via een misschien wat smalle dijkweg, maar er zijn verschillende ruime uitwijkplaatsen. De camping bevindt zich aan het einde van de doodlopende weg, dus veel autoverkeer zal u niet tegen komen.

Wij beschikken over 4 verhardde camperplaatsen, u stapt echter uit op het gras. Het is niet toegestaan om zonder toestemming het gras op te rijden.

Dit heeft te maken met de kleiachtige grond. Als het weer het toelaat (vooral in de zomer) is het mogelijk voor campers tot 7 meter, om een plekje toegewezen te krijgen op een kampeerplaats. u staat dan wel ten alle tijden met de wielen op roosters. Wij helpen u daar graag bij.

Campervoorzieningen zijn aanwezig, voor het lozen van vuil water is een put aanwezig in de oprit van de camping. Het chemisch toilet dient u apart te legen achter het toiletgebouw. Voor het vullen van water is een tappunt aan de linkerzijde van het toiletgebouw aanwezig.

Het is raadzaam om voor komst te informeren of er plaats is, dit geldt voor zowel zomer- als winterperiode.   

         

2 verharde camperplaatsen naast elkaar Ook prima te doen in voor- of najaar Campers welkom tot 9 meter lengte Campers staan verhard In de zomer camperplaats 11