Camping

Onze minicamping is het gehele jaar geopend.

Wij beschikken voor passanten over 6 toeristische kampeerplaatsen, 4 verharde camperplaatsen, 2 Trekkershutten en 3 Blokhutten. Verder bieden wij jaar- en maandplaatsen aan, geen zogeheten seizoensplaatsen. Voor de jaarplaatsen (géén permanente bewoning) staat een wachtlijst.

Een kampeerplaats beschikt over 100 tot 120 m2. en elke stroom aansluiting heeft 10Amp. Indien u geen stroom wenst te gebruiken, kunt u dat tijdens het online reserveren bij opmerkingen aangeven.

Honden zijn aangelijnd welkom.

bron Google

Op de gehele camping heeft u goed gratis WiFi bereik. Het wachtwoord is te verkrijgen bij de receptie.

Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 14:00u. Arriveert u voor 14:00u is het raadzaam, i.v.m. de beperkte parkeergelegenheid, te wachten op het openbaar parkeer terrein (Dorpskade, TOP locatie) tegenover eetcafé De Bonte Haas.

Op de dag van vertrek dient de accommodatie om 11:00u vrij te zijn.

In het verwarmde toiletgebouw is beschikking over 6 toiletten, 3 douches (drukknop systeem) en 4 wastafels. Wasmachine en losse centrifuge zijn aanwezig. Aan de buitenzijde bevinden zich 4 overdekte afwasplaatsen. Een watertappunt bevindt zich aan de linkerzijde van het gebouw. Aan de achterzijde kunt u het chemisch toilet legen en staan de containers voor de inzameling van restafval, glas en papier.

In de gemeenschappelijke info ruimte vindt u;

Verkrijgbaar bij de receptie;

In overleg is mogelijk;
zomer 2015 december 2015, afdak maken bij afwastafels 2016 Het eind resultaat !