informatie jaarplaatsen

Op onze minicamping beschikken wij over 5 jaarplaatsen, welke geschikt zijn voor toercaravans. Deze mogen het gehele jaar op de plaats blijven.

NB; Een stacaravan is niet toegestaan.

De jaarplaats is bedoelt voor recreatief gebruik, voornamelijk van april-oktober, permanente bewoning is verboden. Een jaarplaats varieert in grote van ca.100m2 en ca.120m2 (vanaf € 1570,-  in 2018). 

Elke jaarplaats beschikt over een stroom aansluiting van 10 Ampere. De eerste 300kwh aan stroom is inclusief, daarboven betaald u € 0,40 per gebruikte kwh. De jaarplaats is incl. 4 personen > 12 jaar en 2 kinderen, 300 kwh. stroom , warm en koud water (bij toiletgebouw),afvoer chemisch toilet, auto op de plaats, bezoek (excl. overnachting). Jaarlijks is een vast bedrag aan toeristen belasting verschuldigd.

Start u later in het jaar, met de jaarplaats, betaald u naar rato. Opzeggen van de jaarplaats meldt u minimaal 3 maanden van te voren.

Momenteel is er een stop op de wachtlijst met 11 gegadigden, er is weinig verloop waardoor spoedig een plaatsje er niet in zit. (jan. 2018)