NL   |   EN   |   DE   |   FR
NL   |   EN   |   DE   |   FR

Trekkershutten

Wij beschikken over 2 erkende Trekkershutten; de Tomaat en Blauwe Druif. Deze hutten staan knus naast elkaar met een ruim grasveld ervoor. Trekkershutten zijn ideaal voor kort verblijf.
Onze standaard Trekkershutten zijn eenvoudig ingericht met een goed bed, matras, hoofdkussen, zitgelegenheid, klein koelkastje, 1 pits kooktoestel en servies/bestek. Het enige wat u voor de overnachting zelf meeneemt is een matrashoes, kussensloop en slaapzak. Dit is eventueel ook te huur. Stromend water, toilet en douche is niet aanwezig in de hut, maar vindt u bij het toiletgebouw op ongeveer 30 meter afstand. Op de dag van aankomst bent u vanaf 14:00 uur welkom. Op de dag van vertrek dient de hut om 11:00 uur schoon en vrij te zijn.

De hutten zijn per nacht te huur, met een maximum van één week. Reserveer hier uw Trekkershut. De Trekkershutten zijn het hele jaar te huur.

Beide 4 persoon Trekkershutten beschikken over 16 m2 binnenruimte met een ruime veranda.

De inrichting bestaat uit;

Uit hygiënisch oogpunt is gebruik van beddengoed verplicht. (eventueel te huur)

Op aanvraag (€ 5,- per hut) vindt u de bedden opgemaakt bij aankomst.

De hutten zijn afzonderlijk te boeken maar ook met meerderen tegelijk. In totaal geven de Trekkershutten en Blokhutten te samen plaats aan 16 slaapplaatsen. (Uit te breiden d.m.v. luchtbedden tot max. 25) Er is ruimte genoeg om met familie en/of vrienden samen te zijn en te BBQ-en.
Een partytent opzetten is toegestaan wanneer meerdere hutten tegelijk zijn gehuurd, tevens kunnen enkele 2 persoon tentjes naast de hutten geplaatst worden.

NB; vanaf 23:00 uur is het rustig op de camping. Open vuur is op de camping niet toegestaan

Te huur: