Genieten!

Van Fietsen, Wandelen, Varen, Skaten, MTB-en!


Door de ontwikkeling van verschillende knooppunt systemen zijn er in de regio vele manieren om te recreëren;

Fietsen;

Of u nu het Westland in fietst, of richting de steden Den Haag en Delft, via de knooppunten komt u langs de leukste, mooiste, boeiendste en gezelligste plekken. In de Info-kamer kunt u geplastificeerde knooppunt-kaarten van de omgeving lenen voor onderweg. Wij hebben 3 fietsen te huur.


 

Wandelen;

Sinds 2015 heeft Hof van Delfland, een wandelroutenetwerk uitgezet in de Regio Den Haag-Delft-Hoek van Holland en Rotterdam. De knooppunten passeren de camping, dus starten is nog nooit zo makkelijk.

Via de gratis app. "izi Travel" kunt u de audiotour "Ommetje Heerlijke Zwethzone" lopen. Dit is een wandeling van een ruim uur om het water de Zweth heen, met vele wetenswaardigheden.  Zeker de moeite waard!

 

Varen;

Met het vele water om ons heen, kunt u bij de camping opstappen en heerlijke momenten op het water doorbrengen. U kunt varen door de tuinderssloten in het Westland of tussen de polders van Midden-Delfland richting Vlaardingen en Maassluis. Maar ook via het water naar Delft en Den Haag behoord tot de mogelijkheden. Uw route vaart u simpel en eenvoudig mét de vaarknooppunten langs het water.

 

Skaten en skeeleren;

Voornamelijk in Midden-Delfland, gelegen aan de andere kant van het water, zijn speciale skateknooppunten uitgezet voor heerlijke tochten op de kleine rollers.

Mountainbiken / Wielrennen;

De regio staat bekend om het vele fietsen wat men doet, niet alleen op de recreatieve fiets. Verschillende wielerverenigingen bevinden zich in de omgeving voor racefiets en MTB-er. Zo zijn er de laatste jaren 2 mountainbike parcours in de omgeving, geopend. In de bossen bij de Uithof in Den Haag, is een single track van een 4 km ontwikkeld met goedkeuring van de gemeente Den Haag en natuurorganisaties.

In de Broekpolder in Vlaardingen is een uitdagend parcours van 12 km aangelegd. Voor de gevorderde bikers zijn er drop offs en jumps te bedwingen.

Vissen;

Het water "de Zweth" is doorgaand vaar- en viswater, dus neem gerust uw hengel mee!

Mooie fietspaden Zwethzone, hoogzomer Naast de camping in recreatie gebied Zwethzone Vele fiets en wandel mogelijkheden Boot/vissteiger