NL   |   EN   |   DE   |   FR
NL   |   EN   |   DE   |   FR

Kampeerhutten Plus

Nieuw in 2024!

Kampeerhut Plus, geschikt tot 5 personen

Wij beschikken over 3 Kampeerhutten Plus; de Courgette, de Maïskolf en de Aubergine. Deze hutten staan knus naast elkaar met een ruim grasveld ervoor. Deze Kampeerhutten-Plus zijn ideaal voor kort verblijf. Onze Kampeerhutten zijn eenvoudig ingericht met een goed bed, matras, hoofdkussen, zitgelegenheid, grote koelkast, magnetron/oven, nespresso apparaat, 1 pits kooktoestel en pannen/servies/bestek.

Het enige wat u voor de overnachting zelf meeneemt is een slaapzak of dekbed, matrashoes, en kussensloop. Dit is eventueel ook te huur.

Stromend water, toilet en douche is niet aanwezig in de hut, maar vindt u bij het toiletgebouw op ongeveer 30 meter afstand. Op de dag van aankomst bent u vanaf 14:00 uur welkom. Op de dag van vertrek dient de hut om 11:00 uur schoon en vrij te zijn. De hutten zijn per nacht te huur, met een maximum van één week.

Reserveer hier uw Kampeerhut-Plus. De Kampeerhutten zijn te huur van april tot oktober, en met Kerst en oud & nieuwjaar.

De Kampeerhutten-Plus beschikken over ruim 16 m2 binnenruimte met een veranda. De inrichting bestaat uit;

Uit hygiënisch oogpunt is gebruik van beddengoed verplicht. (eventueel te huur) Op aanvraag vindt u de bedden opgemaakt bij aankomst. De hutten zijn afzonderlijk te boeken maar ook met meerderen tegelijk. In totaal geven de Kampeerhutten en Kampeerhutten-Plus te samen plaats aan 25 slaapplaatsen.

Er is ruimte genoeg om met familie en/of vrienden samen te zijn en te BBQ-en. Een partytent opzetten is toegestaan wanneer meerdere hutten tegelijk zijn gehuurd, tevens kunnen enkele 2 persoon tentjes naast de hutten geplaatst worden. NB; vanaf 23:00 uur is het rustig op de camping. Open vuur is op de camping niet toegestaan.

Groepen; Verblijf met groepen alleen mogelijk in de kampeerhutten. Minimaal 2 overnachtingen. Niet mogelijk in vakanties/feestdagen. Geen vriendengroepen. Geen muziek. Vanaf 23:00 uur is het rustig op de camping. Open vuur is op de camping niet toegestaan.

Te huur: