NL   |   EN   |   DE   |   FR
NL   |   EN   |   DE   |   FR

Kamperen

Kamperen bij Minicamping Zwetzone betekend verblijven op een kleine knusse camping.

Onze minicamping is 11 maanden per jaar geopend. Reserveer of bekijk de beschikbaarheid Hier.

Honden zijn welkom, mits aangemeld en aangelijnd.

Wij beschikken over 4 kampeerplaatsen (100 tot 120 m² groot) met elk een stroom aansluiting van 10 Amp. De overige toeristische plaatsen zijn ingericht met verharding voor campers met een stroom aansluiting van 10 Amp. en een ruime grasstrook ( 70 m² groot). Aanvragen voor 1 nacht op een kampeerplaats worden ingepland op deze camper-plaatsen. Vanaf de camping kunt u op de fiets eenvoudig de regio verkennen. Fietsknooppunten passeren de camping en brengt u alle kanten op die u wilt. Op de camping heeft u goed en gratis WiFi bereik. Het wachtwoord is bij de receptie te verkrijgen. 

Op de dag van aankomst bent u vanaf 14:00* uur welkom. Arriveert u vóór 14:00 uur is het raadzaam, i.v.m onze beperkte parkeergelegenheid, te wachten op het openbare parkeerterrein (Dorpskade, TOP locatie) schuin tegen over eetcafé de Bonte Haas. Dit is op 1 km afstand van onze camping. Op de dag van vertrek dient de plaats om 11:00 uur vrij te zijn.

In het verwarmde toiletgebouw is beschikking over 6 toiletten, 3 douches (drukknop systeem) en 4 wastafels. Wasmachine, droger en een losse centrifuge zijn aanwezig. Aan de buitenzijde bevinden zich 4 overdekte afwasplaatsen. Een watertappunt bevindt zich aan de linkerzijde van het gebouw. Aan de achterzijde kunt u het chemisch toilet legen en staan de containers voor de inzameling van restafval, glas en papier. 

De receptie bevindt zich boven aan de trap. Deze ziet u direct wanneer u aan komt rijden. Wanneer u in receptie niemand aantreft belt u aan bij de receptie buitendeur. Via Contact vindt u de openingstijden.

In de receptie kunt u terecht voor;

Bij aankomst kunt u een QR code downloaden van onze camping app, waardoor u vanaf uw kampeerplek alle informatie over onze camping bij de hand heeft.

In de informatie-kamer vindt u;

Bij de speeltoren bevindt zich voor de jongste gasten een;

Uitsluitend in overleg;

NB; Indien u geen stoom wenst te gebruiken, kunt u dat tijdens het online reserveren aangeven bij opmerkingen. Caravans met dubbele as kunnen niet op ons terrein terecht. Campers met een maximale lengte van 8 meter.

 

* Vriendelijk doch dringend verzoek niet vóór 14:00 uur aan te rijden, Uw gastvrouw werkt alleen en heeft andere werkzaamheden (o.a. toiletgebouw, grasmaaien..) tussen 11:00 en 14:00 uur. Tevens zijn onze aankomst- en vertrektijden zo ingericht, dat het verkeer op onze smalle dijkweg in goede banen loopt.

** Alleen verhuur voor eigen campinggasten

Wij bieden enkele maandplaatsen aan. Het is niet mogelijk deze online te boeken. De maandplaatsen zijn o.a. bedoeld voor tijdelijk verblijf tijdens stages/werkklus of verhuizing. Maximum verblijf 3 maanden. Bij interesse kunt u contact opnemen.