NL   |   EN   |   DE   |   FR
NL   |   EN   |   DE   |   FR

Campers

Op onze minicamping zijn campers van harte welkom!

Of u voor 1 overnachting komt of meerdere nachten, u zult versteld staan van de omgeving.

De volgende camper voorzieningen zijn aanwezig;

Vanaf de rijksweg A4 bent u met een paar minuten in een totaal andere wereld. U bereikt de camping via een misschien wat smalle dijkweg, maar er zijn verschillende ruime uitwijkplaatsen. De camping bevindt zich aan het einde van de doodlopende weg (1 km), dus veel autoverkeer zult u niet tegen komen.

Wij beschikken over 8 verhardde camperplaatsen, waarbij u uitstapt op gras. Deze plaatsen zijn geschikt voor camper tot 8 meter lengte. Het is niet toegestaan om zonder toestemming het gras op te rijden, i.v.m. de kleiachtige ondergrond. Elke camperplaats is 60 tot 70 m² groot.

Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 14:00* uur. Op de vertrek dag dient de plaats vrij om 11:00 uur vrij te zijn.

(Update seizoen 2023 – 2024; Het openbaar parkeerplaats in gebruik voor wegwerkzaamheden; *Wanneer u arriveert vóór 14:00 uur is het raadzaam, i.v.m onze beperkte parkeergelegenheid, te wachten op het openbare parkeerterrein (Dorpskade, TOP locatie) schuin tegen over eetcafé de Bonte Haas. Dit is op 1 km afstand van onze camping.)

In de zomerperiode, wanneer de ondergrond het toelaat, is het mogelijk voor campers tot 6,50 meter, om een plekje toegewezen te krijgen op een kampeerplaats. u staat dan wel ten alle tijden met de wielen op roosters. Wij helpen u daar graag bij.

Om teleurstellingen te voorkomen, is het raadzaam om voor uw komst te reserveren, dit geldt voor zowel zomer- als winterperiode.