NL   |   EN   |   DE   |   FR
NL   |   EN   |   DE   |   FR

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Minicamping Zwetzone

Aankomst/vertrektijden; Accommodaties zijn vanaf 14:00 uur beschikbaar voor nieuwe gasten.
In verband met het in goede banen leiden van vertrekkend en aankomende gasten dienen de accommodaties vanaf 11:00 uur vrij te zijn.

Aanmelden; Aanmelden doet u bij de receptie, boven aan de trap. Indien de deur gesloten is kunt u via de deurbel contact opnemen. Wanneer de verbinding wordt verbroken(automatisch) kunt u nogmaals aanbellen.

Aankomst ná 18:00 uur in overleg.

Aankomst op zondag; is alleen (online) te reserveren in de mei- en zomervakantie.

Daarbuiten is aankomst wel mogelijk in overleg. In verband met de zondagsrust, kunnen wij u dan wellicht niet persoonlijk verwelkomen.  Op de deur van de receptie, kunt u de lijst vinden waar u, met uw kampeermiddel, plaats kunt nemen. Wijk hier a.u.b. niet vanaf.  Aankomsttijd op zondag is tevens vanaf 14:00 uur.

Openingstijden; In het kampeerseizoen april tot oktober; (wijzigingen voorbehouden)                 

Maandag;             10:00u – 12:00u,  14:00u – 18:00u

Dinsdag;               09:00u – 12:00u,  14:00u – 18:00u

Woensdag;           09:00u – 12:00u,  14:00u – 18:00u

Donderdag;          10:00u – 12:00u,  14:00u –  18:00u

Vrijdag;                 09:00u – 12:00u,  14:00u – 18:00u

Zaterdag;              09:00u – 12:00u,  14:00u – 18:00u

Zondag;                 10:00 uur – 11:00 uur 

Op zondag besteden wij zoveel mogelijk aandacht aan ons gezin.

NB; van oktober t/m maart is de receptie ’s ochtends gesloten tot 14:00 uur.

Betaling;

Voorkeur; U mag uw voorkeur voor een plaats kenbaar maken, wij behouden echter het rechtom, te schuiven als de beschikbare ruimte daar om vraagt.

Informatiekamer; In de gemeenschappelijke informatiekamer liggen verschillende informatie mappen met o.a. adressen van (super)markten,eetgelegenheden en plekken die een bezoekje waard zijn! De deur is altijd open en toegankelijk voor iedere gast op onze camping. Laat de ruimte netjes achterna gebruik. Tevens staat in deze ruimte een koel/vrieskast voor onze gasten om etenswaren koel te bewaren.

Bezoek; Bezoek dient zich te melden bij de receptie, € 1,- p.p.

Parkeren; Er is niet veel parkeerruimte beschikbaar, daarom kunt u het beste, uw auto bij uw kampeermiddel plaatsen. Achter de trekkershutten zijn een aantal parkeerplaatsen. Bij drukte mag u de auto in de gras-dijk parkeren met de neus van de auto naar het hekwerk. Vergeet uw handrem niet.

Kampeer- c.q. Camperplaats; Door de kleiachtige ondergrond zijn er voor campers 7 verharde camperplaatsen beschikbaar.

Het is, zonder toestemming van de campingeigenaren, niet toegestaan het gras op te rijden met een camper. Heeft u toestemming, dan staan alle wielen ten alle tijden op de ( verplaatsbare) platen. Aanvragen op een kampeerplaats ( met caravan) voor 1 of 2 nachten worden ingepland op een camperplaats i.v.m. de beperkte aantal kampeerplaatsen.

Grasmat en gronddoek; Een groene grasmat is ons visite plaatje! Gebruik van luchtdichte en plastic gronddoeken is daardoor niet toegestaan.

Alleen gebruik van tenttapijt met duidelijke gaten is toegestaan.

Verblijf met (grote) tenten, met langer verblijf dan 7 nachten, wordt gevraagd tussentijds de tent op de plaats te verplaatsen, zodat het gras weer kan herstellen.

WiFi; Gebruik van WiFi is gratis, de toegangscode kunt u verkrijgen bij de receptie.
Het netwerk is voornamelijk bedoeld voor het ophalen van uw email en raadplegen van informatie op het internet. Het binnen halen van ( te) grote bestanden, kan het netwerk vertragen.
Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele uitvallen van het internet, netwerk en/of verlies van data door technische of andere storingen. Wij doen ons best om technische of andere storingen te voorkomen en/of te beperken.

Verblijf; Gastendienen elkaar te respecteren.
I.v.m. het voorkomen van geluidsoverlast, dient het rustig te zijn op de camping van 23:00 u tot 07:00 u. Dit geldt ook voor reserveringen met meerdere accommodaties.

Reservering;De gereserveerde data staan voor u vast. Wilt u Langer blijven dan kunt uinformeren of dat mogelijk is. Langer verblijf op de vertrek dag (tot uiterlijk 18:00 u, bijbetaling van € 5,-)  is mogelijk, indien dit beschikbaar is. Dit kunt u informeren op de dag zelf.
Bij eerder vertrek dan de gereserveerde datum, bent u het totale gereserveerde bedrag verschuldigd.

Leegstand; Wij hanteren geen tarief voor leegstand.

Annuleren; Wij hanteren de Vekabo leveringsvoorwaarden toeristische plaatsen. Deze kunt u hier raadplegen; Vekabo leveringsvoorwaarden of op onze website.

Tot 3 maanden voor aankomst, kunt u kosteloos annuleren.

De annuleringskosten kunt u zelf terug vragen via uw eigen annuleringsverzekering, indien u dit heeft afgesloten. Uw accommodatie is pas geannuleerd, wanneer u hiervan van ons schriftelijk een bevestiging heeft ontvangen.

Reserveren van meerdere accommodaties; Reserveren van meerdere accommodaties is mogelijk bij onze kampeerhutten. De gehele camping ( hutten én alle kampeerplaatsen) afhuren is niet mogelijk. Een reservering van meerdere accommodaties staat vast na aanbetaling van € 50,-.

Bijkomende kosten; Kamperen; per boeking berekenen wij € 1,- administratie/service kosten. Per persoon per nacht is toeristen belasting verschuldigd.

Trekkershutten + Blokhutten; per boeking berekenen wij € 2,50 administratie/service kosten. Huur van de trekkershutten en Blokhutten is inclusief toeristen belasting.
Toiletgebouw; Het toiletgebouw heeft de beschikking over 6 toiletten, 3 douches en verschillende wastafels. Douches werken met een drukknop. Tijdens het douchen is 1 x een pauze mogelijkheid.

Wij behouden het recht om in rustige perioden, sommige ruimtes af te sluiten voor gebruik.

Aan de  voorzijde zijn 4 overdekte afwasplaatsen. Alle overdekte ruimtes zijn rookvrij.

Jonge kinderen dienen met begeleiding gebruik te maken van het gebouw.

Wij vragen u zuinig en verantwoord met water en energie om te gaan.

Schoonmaak toiletgebouw; Het sanitair wordt dagelijks schoongemaakt, globaal genomen, tussen 11:00 en 14:00 uur. Het gebouw is dan gedeeltelijk, korte tijd niet toegankelijk. U herkent dit doormiddel van de rood/witte ketting. Wanneer de ketting voor de uitgang hangt, kunt u geen gebruik van dat gedeelte van het toiletgebouw wat wordt schoongemaakt. Wij vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Honden; Honden zijn welkom, mits aangemeld en aangelijnd.

Voor het uitlaten is buiten de camping genoeg ruimte in het naast gelegen, recreatie gebied“Zwethzone”.

Gelieve niet uit laten aan de waterkant, ter hoogte van de camping en de woonhuizen. (opruimplicht)

De dieren op de camping; Op onze camping lopen 3 katten rond, te weten Gijs (2017), Dirk ( 2020) en broertje Gerrit (2020). Zij houden erg van aandacht en worden graag aangehaald. Geef ze alstublieft geen eten, dit krijgen ze van de campingeigenaren en zo worden ze niet te dik en niet ziek. Wanneer zij miauwen willen ze uw aandacht geen eten. Het is voor de katten niet toegestaan in uw accommodatie of kampeermiddel te komen!

Onze hond Pika (2012) houdt ook erg veel van aandacht, maar dan alleen bij de receptie. Pika komt niet op de camping zelf en wacht geduldig tot u boven aan de weg komt om haar aandacht te geven. Ook Pika krijgt van de campingeigenaren haar eigen eten zodat ook zij, niet te dik en niet ziek wordt.

Milieustraat;

Aan de achterzijde van het toiletgebouw bevinden zich de containers voor het apart inzamelen van;

Open vuur; Is niet toegestaan! Dus geen kampvuur of vuurkorven!

Tevens is het niet toegestaan om koken op lage gasbranders zonder bescherming voor het gras.

Het gras gaat al dood na 1x koken. Vraag om beschermende ondergrond (tegel) bij de receptie! 

BBQ; Barbecueën is toegestaan, mits op minimale hoogte van 50cm. Hoge BBQ’s  zijn te huur bij de receptie.

Toevoeging reglement Kampeerhutten/Blokhutten;

Inventaris;

Bij vertrek;

Laatste wijzigingen december 2020